SKOLE GLIMT

Musikk fra Norge til Amerika

På Østmarka skole fikk vi besøk av to musikere som tok oss med på en musikalsk reise fra Norge til Amerika, og viste hvordan musikk kan endre seg og bli til noe nytt.

Les mer

Kunst fra avfall

Elever fra 5., 6., og 7. trinn fikk på fredag 24. november sjansen til å omdanne hverdagslig avfall til unik kunst, takket være et spennende papirverksted i regi av Den Kulturelle Skolesekken.

Les mer

Menneskerettigheter i fokus

I en uke dedikert til demokrati og medborgerskap, har Østmarka skole satt søkelyset på menneskerettigheter, og inspirert elever til å utforske og fremme disse grunnleggende verdiene.

Les mer

Markering ved Stortinget

Både lærere og elever deltok på markering foran Stortinget onsdag 8. november. Sammen med venner av friskolene, sto vi sammen

Les mer

Opera og klassisk musikk

Selv om opera og klassisk musikk kanskje ikke er den daglige lyttingen for mange av våre elever, ble besøket fra KIT Trio en stor suksess.

Les mer

Håpet er på skolen

I uke 37 gjennomførte vi en uke der vi samlet inn penger for ADRA sitt arbeid med utdanning. Bøssebæring og sponsorløp var det som stod på programmet.

Les mer
Ingen flere skoleglimt

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle